Stappen om via internet contact te maken met deze helende omgeving (Zoom):

Download de Zoom-app op uw mobiele telefoon / tablet / computer VOORDAT de genezing begint. Zorg ervoor dat u vertrouwd bent met het gebruik van de functies in de Zoom-app.

Creëer je eigen helende cirkel. Zie onderstaande richtlijnen.

Klik om 19:00 uur (Amsterdamse tijd – CEST) op de link Zoomen. Elke sessie een nieuwe link. Na uw betaling ontvangt u de Zoomlink per e-mail.

Zodra iedereen contact met ons heeft gemaakt, zullen we je verwelkomen en de informatie delen die je nodig hebt tijdens je reis door je lichaam. Tijdens deze sessie zie je alleen onze video om de Crystal Bed-lampen te zien.

Laurée zal de genezende meditatie begeleiden en Willeke zal de chat beantwoorden wanneer persoonlijke ondersteuning nodig is. In dit formaat kan Laurée de helende meditatie voortzetten zonder de stroom te verstoren.

Voor en na de healing sessie:

We laten je foto’s zien van de lichaamsdelen voordat de meditatie begint, om je visualisatie tijdens de sessie te helpen.

Eet licht voedsel zodat je maag tijdens de genezing niet zwaar belast wordt met verteren.

Gebruik GEEN alcohol of drugs op de dag voor, zelf en na de genezing.

Drink in de uren voor en na de genezingsavond voldoende water.

Misschien wil je pen & papier bij je hebben om de antwoorden op te schrijven die je lichaam je geeft.

Ga alsjeblieft naar het toilet voordat je je genezende cirkel binnengaat …

Hoe creëer je je thuisherstellende cirkel waarmee we verbinding kunnen maken?

Zoek een schone, stille ruimte waar u comfortabel zit in meditatie en u het scherm kunt zien waarmee u contact met ons maakt. De reden hier is dat de Crystal Bed Lights tijdens de meditatie naar je kunnen schijnen voor een betere impact.

Zoek een plek waar je anderhalf uur niet wordt gestoord.

Houd jezelf warm en draag mooie kleding.

Maak een cirkel om jezelf heen met minimaal 4 markeringen op de vloer. Deze markers kunnen kristallen, hout, alles zijn dat u een goed, veilig gevoel geeft. Plaats uw scherm met de Crystal Bed-lampen in uw veilige cirkel.

Wees je bewust van je open energie na de healing sessie. Het is het beste om je energie de komende 12 uur meer voor jezelf te houden. Laat het genezingswerk meer in je systeem integreren, in plaats van de energie weg te geven aan anderen.

Luister goed naar de behoeften van je lichaam. Misschien helpt een warme douche, rust of buiten lopen.

Naarmate uw lichaam zich aanpast aan de nieuwe energie, kunt u een aantal van deze symptomen krijgen of helemaal niet:

spierpijn, kan snel moe worden, koortsig voelen, ongebruikelijke dromen.

Deze symptomen zijn tijdelijk. Laat ze er gewoon zijn en laat de energie haar werk doen.

Om uw upgradeproces na de sessie te blijven ondersteunen, bieden we een oplossing voor vloeibaar licht.

Deze vloeistof-lichte remedie helpt om je detox-proces in je lichaam in beweging te houden, zodat de oude energie niet blijft steken. Deze remedie helpt uw ​​cellen om deze nieuw opgeladen frequentie te onthouden.

Deze remedie voor vloeibaar licht wordt tijdens uw sessie opgeladen door de Crystal Bed-lampen met een hoge vibrerende kleur- en lichtgeometrie.

Deze fles van 30 ml gaat ongeveer 2 weken mee als je 3 x per dag 6 druppels inneemt (gebruik je intuïtie). Laat het ons van tevoren weten als u de vloeibare lichtremedie wilt bestellen door ons uw postadres te sturen waar u de remedie naartoe wilt sturen.

#

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *