Wie is Laurée Sine

Crystal Bed Facilitator

Natuurgeneeskundig Therapeut

Emotie, Body, Mind Rebalancing (Holistische EFT)Mijn Passie

Ik heb een passie om kinderen, tieners en volwassenen te helpen om “wakker” te blijven voor het doel van hun ziel hier, zodat ze weten dat hun ideeën, gedachten en gevoelens niet ongewoon zijn.

Wie ben je echt? Kom met mij mee in één op één sessies of in een groepssetting met anderen om de subtiele levenskracht in je te verkennen, terwijl je onderzoekt wie je werkelijk bent. Via online of live sessies begeleid ik je in het communiceren en herverbinden met je mentale, emotionele en fysieke lichaam om weer vrienden te worden… voor het geval deze verbinding in de loop van de tijd verloren is gegaan. Wanneer er een goede innerlijke communicatie is, is de ziel tevreden. Wanneer er zieltevredenheid is, komt een natuurlijke creativiteit en een doel voor het leven gemakkelijker naar boven!

Ik heb de afgelopen 30 jaar doorgebracht met een intense passie om het energetische systeem van het menselijk lichaam en de geest te begrijpen. Sinds 1997 werk ik met klanten in een-op-een sessies en in groepen.

Sinds 1997 heeft mijn werk het belang van de emotionele, psychologische en spirituele invloeden op het fysieke lichaam benadrukt. In 2005 heb ik het Kristallen Bed toegevoegd als onderdeel van de hele genezingservaring om cliënten te helpen niveaus in zichzelf te bereiken die ik als therapeut niet alleen kon doen. Het Kristallen Bed speelt een absolute sleutelrol in het mentale, emotionele & fysieke ontgiftingsproces van de cliënt in een vernieuwing van de levenskracht energie op cellulair niveau. Met behulp van het Kristallen Bed worden alle dimensies in het menselijk lichaam samengevoegd tot één geheel en wordt het trillingsenergie niveau binnen het systeem van de cliënt binnen 1 sessie verhoogd. Wanneer dit gebeurt, rapporteren cliënten aan het hebben van een harmonieus, evenwichtig gevoel in hun lichaam samen met rust in hun gedachten.Mijn CV

In 1988 ben ik afgestudeerd aan een universiteit in Pennsylvania, USA met een diploma in het basisonderwijs, met kinderen met een fysieke of mentale beperking. Daarna gaf ik les in het Amerikaanse openbare schoolsysteem, terwijl ik verder studeerde in kinderpsychologie op masterniveau.

Sinds 1991 heb ik verschillende studies afgerond op het gebied van complementaire & alternatieve geneeskunde (CAM) (in USA & NL), en heb ik een Hbo-niveau medisch en psychologisch basisdiploma. In mijn sessies combineer ik al deze verschillende technieken tijdens het werken met het Kristallen Bed.

Van 2005 tot 2010 hebben we samen met mijn collega’s Nicole van Rooy (Psychologische gezondheid) en Frank Landsman (Electro-Acupunctuur, fysieke gezondheid) In Balance Gezondheidscentrum in Bovenkarspel, Nederland opgericht om cliënten een mogelijkheid te bieden om alle aspecten van hun welzijn (geest, lichaam en ziel) in één gebouw te her balanceren. Dit was een groot succes gedurende deze jaren en daarna is ieder van ons verder gegaan met het creëren van gebieden die ons na aan het hart liggen.

Sinds 2011 ben ik vrijwilliger bij Stichting Nicole’s Huiskamer Bovenkarspel,  www.nicoleshuiskamer.org , een stichting die tieners en hun gezinnen helpt, die begeleiding en extra steun nodig hebben in hun leven, hen laat weten dat ze er toe doen en hen helpt hun doel te vinden.

2014 tot 2020 werkt ik samen met een groep van gezondheidstherapeuten en specialisten in Amsterdam. We combineerden onze talenten om een verschil te maken en een volledige vorm van coaching in de gezondheids- en welzijnsindustrie te brengen, door de nieuwe wetenschappen en holistische methodologieën in de mainstream aan te bieden.

Tijdens ons onderzoek werd ons duidelijk hoe belangrijk glyco-nutriënten (glyco-supplements) voor onze lichamen zijn, vooral in deze tijd, nu ons lichaam en geest zo uitgedaagd worden om dagelijks in balans te blijven.