Sessies en support middelen uitgelegd

Support Middelen
voor jou

Dit zijn dagelijkse tools die jou stimuleren om je geest en lichaam de positiviteit laten kiezen.

De middelen die ik gebruik zijn de gepersionalisserde coaching tool , liquid licht remedy en Glycosupplementen. 

Ondersteuning via Zoom

Als je niet langs kan komen voor een life sessie dan bied Zoom de mogelijkheid om het toch mee te maken.

Via het Crystal Bed of andere technieken kan ik jou op afstand helpen.

Sessies voor Kinds & jong Volwassenen

De eerste 7 jaar van het kind zijn de belangrijkste. Het Crystal Bed ( Kristal-Licht Therapie) kan kinderen en jong volwassenen helpen hun energie veld sterker te maken, zo blijven ze bij hunzelf en hebben ze een meer zelfvertrouwen. 

Trauma’s kunnen beter worden verwerkt.

Volwassenen, koppels en families

Met het Crystal Bed, (Kristal-Licht Therapie),  massage, EFT of diverse andere technieken help ik tijdens deze sessie volwassenen om te gaan met hun toekomst, hun verleden en energetisch veld. Tijdens een eerste gesprek zal ik beoordelen wat de beste manier is van behandelen. 

Massages, Ontspanning/Detox

Ik bied twee soorten massages… Ontspanningsmassage en “Detox” massage, beide met hete stenen. Mijn massages met of zonder het gekleurde licht uit kristallen is een manier om meer energie in je systeem te creëren door fysieke en aurische gifstoffen los te laten. De meeste mensen ervaren een diepe staat van ontspanning (alfa-toestand) waarbij de dagelijkse stress volledig kan verdwijnen! 

Hoe kan het Crystal Bed (Kristal- Licht Therapie) jou helpen?

Wat als je de gezondheidskwaliteit waarnaar je op zoek bent al hebt in je lichaam alleen een actieve boost nodig heeft om je daar bewust van te worden?

Ik bied je ontspannende en/of revitaliserende sessies met het Crystal Bed ( Kristal- Licht Therapie) aan waarin we samen aan de gang gaan om de meest optimale, gezonde kwaliteiten in je naar boven te halen. Tegelijkertijd creëren we nieuwe energie in je body/mind met nieuwe mogelijkheden voor positieve veranderingen in jouw leven.

Gedurende de sessie bied ik je een gepersonaliseerde Liquid Light Remedy en Glyconutriënten aan die je kunt innemen om de positieve veranderingen van de sessie thuis te blijven ondersteunen. Deze remedie en de glyconutriëten helpen jouw lichaamssysteem om de nieuwe oplossingen die we tijdens je sessie ontdekt hebben te onthouden.

De Liquid Light Remedy en de glyconutriëten zijn optioneel en zullen nooit de plaats innemen van een voorgeschreven medicijn. Ze helpen om de positieve effecten van de sessie te vergroten.

De meeste cliënten merken binnen een maand na een sessie enige tot grote veranderingen van hun klachten, maar sommige levensverhalen hebben meer tijd nodig om tot rust te komen. Gun jezelf de tijd om te ontspannen en jouw levensverhalen te helen. Ik vind het heel fijn om je in dit proces te begeleiden.

Met veel liefde, Laurée

Wat doet het Crystal Bed ( Kristal- Licht Therapie) ?

  • Werkt harmoniserend op de chakra’s en de aura
  • Stimuleert genezingsprocessen in het lichaam
  • Ondersteund emotionele genezingsprocessen
  • Regenereert het lichaam, door het met ‘schone’ energie op te laden, voor verbeterd functioneren
  • Balanceert de frequentie in het elektromagnetisch veld
  • Stimuleert de ontwikkeling van de innerlijke beleving en spiritueel bewustzijn
  • Het zuivert de chakra’s en brengt ze in balans
  • Ik gebruik hierbij de cranio-sacraal techniek om de beide hersenhelften in balans te brengen zodat je op een nog dieper niveau kunt ontspannen.


Wat is het Crystal Bed ( Kristal- Licht Therapie) ?

Sinds 2005 begeleid ik mensen onder deze speciale (Kristal- Licht Therapie systeem (Crystal Bed). 

Het licht wordt gefilterd door, een hoeveelheid van speciaal op kleur en licht filtering geslepen, kwarts kristallen. De kristallen zijn heel precies uitgelijnd opgehangen in een ingenieus systeem boven een massagetafel / bed, waarop de cliënt plaats mag nemen. De kristallen zijn zo gehangen dat zij qua plaats en kleur precies corresponderen met de zeven chakra’s (energiecentra) van het menselijk lichaam. Via de kristallen gaat de licht-energie dus naar de chakra’s (energiecentra op en om het lichaam), waardoor deze gereinigd en in balans gebracht worden. De kristallen, die voor de lichttherapie gebruikt worden, zijn in een bed van water ontstaan diep onder de grond en vandaar gewonnen. 

Elk van de zeven kristallen, is een hele steen, er zijn dus geen clusters gebruikt. Deze pure heldere en zuivere kristallen zijn met zorg met de hand geslepen in een geometrisch patroon. Het gekleurde licht binnen in ieder van de kristallen is gesynchroniseerd en passend bij het gekozen geometrische patroon.

Door de samenwerking tussen het licht en de geometrie wordt het versterkt en ontstaat het geluid (de toon) die nodig is voor het genezingsproces.