Bij aankomst was er tijd voor een kop koffie. In totaal waren we met een man/vrouw of 12. De therapeute Laurée vertelde ons dat er niet voldoende ruimte was om iedereen op de tafel te behandelen. Daarom mocht iedereen een briefje met zijn/haar naam in een blikje doen. Daar werden 5 namen uit getrokken. Als eerste die van mij (yeah!), als laatste die van mijn vriendin Bianca.

De behandelruimte bestond uit de behandeltafel in het midden. Een massagetafel met daarboven 7 kristallen in de kleuren van de chakra’s. Rondom de behandeltafel lagen matrassen in een cirkel. Daar omheen een cirkel van kristallen. Ik was enorm onder de indruk van de grootte van de kristallen, ca. 20 cm en de hoeveelheid ervan.

Ik mocht als eerste op de tafel. Daar heb ik heel weinig van gemerkt omdat ik na korte tijd in slaap gevallen ben. Dat was ook de bedoeling, so far so good. Na mijn behandeling ben ik op een matras gaan liggen, deken over mij heen en lekker verder slapen.

Ik werd pas wakker toen alles afgelopen was en dat was bijzonder, mijn hele lichaam ruiste van de energie. Ik had het gevoel of ik een enorme antenne was. Het duurde wel even voor ik überhaupt in staat was om op te staan. Dat gevoel heeft lang aangehouden.

Na afloop vertelde Laurée mij dat dit ritueel te maken heeft met het synchroniseren van ons lichaam met de trilling van de aarde. De trilling van de aarde neemt toe en de frequentie van ons lichaam moet mee, doet het dat niet dan ontstaan spanning en eventueel chronische ziekten. Ik heb veel gelezen over het toenemen van deze frequentie er zijn zelfs wetenschappelijke onderzoeken die dit ondersteunen. En….. ik kan daar dus helemaal niets mee.

En vandaag? Vandaag voel ik me fris, lekker. Opstaan ging gemakkelijk en er is weinig weerstand. Ik heb dus het gevoel dat er wel degelijk iets gebeurd is.

Anyway, wat is nu mijn idee bij de avond? Ik heb geslapen, 2 uur lang en er is iets gebeurd. Die rush van energie door mijn lijf was geweldig. Ik kan het niet plaatsen, ik kan het niet verklaren, ik snap de theorie niet en ik wil terug. Ik wil meer. Gelukkig is er iedere maand zo’n sessie en is het zeer betaalbaar. Het zal dus niet zo lang duren voor ik weer ga.

#

Comments are closed