Mayke Laan


Sinds 2012 heb ik mij gespecialiseerd in de magische wereld van de tantrische healing.

Laat mij je helpen, om jouw meest belangrijke energie zó weer te laten stromen.

 

Over mij: 

Als sensitief persoon voelde ik de eerste keer dat ik met tantra in aanmerking kwam direct aan dat dit voor mij de weg was. In eerste instantie om mijzelf te helen, om er daarna mijn beroep van te maken. Ik was al werkzaam als liefdescoach, hielp om mensen (weer) van zich zelf te laten houden, en levens / seksuele energie (weer) te laten stromen. Tantra lost blokkades op. Magisch hoe dit werkt. Ik zie tantra ook als een stuk persoonlijke ontwikkeling op hoog & zuiver niveau. 

Tijdens mijn werk gebruik ik mijn ingebouwde voelsprieten, en weet daarmee blokkades op te sporen. Tantra is voor mij zoveel meer als alleen masseren, het is de weg naar overgave, mediteren, niet meer malen in je hoofd, het brengt je naar binnen, daar waar alles goed is, waar je uitkomt bij je eigen innerlijke rust en je eigen innerlijke wijsheid. Als je daarmee in contact bent is je leven weer in balans, kan je ‘problemen’ veel makkelijker overzien en oplossen en voel je je gelukkig.

Inmiddels heb ik +2000 sessies verzorgd M/V

Mijn een op een sessies vinden plaats in mijn eigen liefdestempel in Venhuizen, en veel van mijn fijne groepssessies organiseer ik hier in het prachtige Niet Weten Atelier. 

Warme groet, 

Mayke Laan

Liefdescoach

www.liefdescoach.nl

06-40584185