Met veel passie vind ik het leuk om diegenen te dienen die open staan ​​voor een beter leven voor zichzelf! Momenteel lijden veel mensen op aarde onder hun gezondheid op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

In 2005 heb ik met toestemming het Kristallen Bed vanuit Brazilië teruggebracht naar Nederland en ben direct begonnen met het aanbieden van sessies aan klanten in combinatie met eerdere technieken die ik al gebruikte. Tot mijn verbazing, elke keer dat ik met iemand werkte, vulde de kamer zich met licht, kleuren en gaf het een harmonieus gevoel (zen-gevoel) in de kamer. Toen de sessies voorbij waren, vertrokken ook de klanten met dit gevoel … en dat doen ze nog steeds! Het is een verbazingwekkende futuristische “machine”.

Het kristallen bed creëert een schoon krachtveld van licht in en rond het lichaam van een cliënt en ik zie hun systeem dan als een hologram. Dit visioen toont me de schaduwen in het lichaam. De schaduwen in het lichaam zijn waar gecomprimeerde energie ligt, die de vorm kan aannemen van een fysieke, mentale, emotionele of spirituele uitdaging in het leven van een persoon. Ik zal de verschillende technieken die ik heb geleerd (en blijf leren) gebruiken om deze gecomprimeerde energie weer in evenwicht te brengen. Het lichaam praat tegen me en laat me zien wat het nodig heeft om weer in balans te komen. Ik deel deze informatie vervolgens met klanten, zodat ze deze communicatie thuis kunnen beginnen of voortzetten. Als er communicatie is, is er een gevoel van verbinding. Als er een gevoel van verbinding is, voelen we ons heel en compleet. In onze basis is dit waar we allemaal naar verlangen: heelheid.

Na een Crystal Bed-sessie vertrekken cliënten meestal met een ontspannen, harmonieus en verjongd gevoel in hun lichaam. Dit helpt om een ​​positieve kijk te geven op hun volgende stappen in het leven.

Ik zie je graag binnenkort op het kristallen bed!

hartelijke groeten,

Laurée Sine

#

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *