Healing Avond Live

Met Laurée Sine & Willeke Poot

Healing Avond Live in Venhuizen

Elke 4e Dinsdag van de maand is er een body mind & spirit relax avond in het Niet Weten Atelier in Venhuizen. (de foto is gemaakt vóór Covid-19)

Deze healing-avond vindt plaats in een grote ruimte waar maximaal 15 personen aanwezig zullen zijn. Het Crystal Bed staat in het middel-punt en kan zo dat geven wat jij nodig hebt. Hierdoor krijgt je lichaam een kans om te rusten en te ontspannen waardoor jouw lichaam meer in balans komt.

De deuren gaan om 18.30 uur open zodat je de tijd hebt om met de ruimte en de andere mensen bekend te worden.

Om 19.00 uur beginnen we, de avond eindigt om 21.30 uur.

Wil je wel graag erbij zijn maar maak je je zorgen over je veiligheid; wij staan klaar met mondkapjes en desinfectie middelen. Er is meer dan genoeg ruimte voor afstand tussen alle deelnemers. Nog steeds, twijfels neem dan even contact met ons op.

Elke 4e Woensdag van de maand is er een Healing Avond in een kleine groep.

Deze avond zal met maximaal 5 personen zijn. Ook hier lig je met de groep om het Crystal Bed heen, maar nu krijgt iedereen, om de beurt, een korte sessie op het bed onder de Crystal Lights.

Je kan een 10 ml flesje, welke wordt opgeladen tijdens de sessie,

voor €10 er bij bestellen.

We starten rond 19.00 uur en we streven er naar rond 21.30 uur te eindigen. Er zal daarna nog tijd zijn voor thee en reflectie, als daar behoefte aan is.

De prijs voor deze avond is €40 .