Hieronder kan je snel een afspraak maken voor een intake eventueel via Zoom, Ontspanningstherapie en Ontspanningsmassage beide onder het Kristal Licht en E.F.T of even alles op een rijtje zetten via de Emotie Coach sessies. 

Klik op de gewenste sessie en kies of je iemand mee neemt indien dat word aangeboden en ga verder, kies een datum daarna de gewenste tijd en vul hierna alle velden in totdat je in de betaalomgeving terecht komt. Maak je keuze om via IDeal te betalen of contant en voltooi je afspraak. Hierna krijg je direct een email met de bevestiging, zit die niet in je normale postvak controleer dan je ongewenste email of spam folder en zet de mail op vertrouwd om geen email te missen.

Scroll naar beneden om alle sessie te bekijken.

Tot snel in het Wellness Centrum Noord Holland, Lakemanweg 1 Venhuizen.

Kristal Bed

Crystal Light Therapy is een detox- en suppletietherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van het zogenaamde Crystal Bed. Het Crystal Bed is voor iedereen van jong tot oud, ook voor baby’s. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het aanvullen van energie van fysieke, mentale, emotionele en chronische aandoeningen. Tijdens een sessie kijken we samen naar jouw persoonlijke verhaal en kijken waar de balans hersteld kan worden.

De duur van een Crystal Bed-sessie varieert van 60 minuten tot 2 uur. Bij chronische uitdagingen wordt de sessie van 2 uur aanbevolen.Holistic EFT

Basis EFT is een zachte, snelle en gemakkelijke techniek die in korte tijd op effectieve wijze verontrustende emoties zoals angst, zorgen, angst, paniek, woede en stress loslaat. Dit gecombineerd met holistische modaliteiten, zorgt voor een impactvolle transformatie.

EFT houdt in dat je zachtjes op je eigen lichaam tikt op een reeks punten die overeenkomen met acupunctuurpunten in de energie van het meridiaansysteem. Het meridiaansysteem bevindt zich in het lichaam tussen de onderlaag van de huid en de spieren. Terwijl je tijdens het tikken uitspraken uitspreekt over wat er nu in je leven gebeurt, inclusief de gevoelens die bij je omstandigheden horen, maak je de geblokkeerde energie los die gerelateerd is aan dat tappunt. Dit tikken zendt een neuraal signaal uit dat de fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten van je wezen verbindt en beïnvloedt.


Detox Massage Kristal Bed

Massage met het kristallen bed is een manier om meer energie in je systeem te creëren door fysieke en aurische gifstoffen los te laten. De meeste mensen ervaren een diepe staat van ontspanning (alfa-toestand) waarbij de dagelijkse stress volledig kan verdwijnen!

Tijdens mijn massages oefen ik met handen en vingers druk uit op de huid met hele plantaardige oliën. De cliënt ligt op de massagetafel, met het gezicht naar boven of naar beneden. De huid wordt blootgelegd, met ondergoed en beha aan, bedekt met warme handdoeken en luisterend naar ontspannende muziek.


Sessies

Ik vind het heerlijk om in mijn praktijk een veilige setting te bieden aan mensen die ongemakkelijke situaties met elkaar ervaren. Ik kan werken met stellen, ouders met hun kinderen of tieners, moeders en dochters, vaders en dochters, vaders en zonen, moeders en zonen. Elke persoon mag zijn standpunt volledig delen zoals ze de situatie hebben ervaren terwijl de ander (en) luisteren zonder te storen. Op deze manier wordt elke persoon gezien, gehoord en gerespecteerd om wie hij is en kunnen emoties diffuus worden. Wanneer iedereen bij elkaar zit en misschien voor het eerst naar elkaar luistert, wordt iedereen zich bewust van elkaars standpunt. Op deze manier wordt bewustwording gecreëerd voor wederzijds begrip. Dit begrip creëert op natuurlijke wijze kansen die kunnen veranderen in mededogen en respect voor het zelf en de anderen.

Contact

Graag zien wij je terug in Venhuizen

Bezoek adres

Lakemanweg 1

1606MH  Venhuizen

Phone: +31 640809675


No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *