Healing Avond Kleine Groep
Met Laurée Sine


Healing Avond Live in een kleine groep in Venhuizen

Elke 4e Woensdag van de maand is er een Healing Avond in een kleine groep.

Deze avond zal met maximaal 5 personen zijn. Ook hier lig je met de groep om het Crystal Bed heen, maar nu krijgt iedereen, om de beurt, een korte sessie op het bed onder de Crystal Lights.

Je kan een 10 ml flesje, welke wordt opgeladen tijdens de sessie,

voor €10 er bij bestellen.

We starten rond 18.00 uur en we streven er naar rond 21.30 uur te eindigen. Er zal daarna nog tijd zijn voor thee en reflectie, als daar behoefte aan is.

De prijs voor deze avond is €40 .Reviews

Geweldig!

Rated 5 out of 5
21 October 2021

6 april, dit jaar, ging ik voor het eerst naar Lauree voor therapie. We hebben elkaar eerder ontmoet in haar praktijk omdat ik er was voor een afspraak voor mijzelf bij Lauree’s collega Frank en iets later, toen ik mijn moeder begeleide voor een afspraak, ontmoetten wij elkaar weer.

De aandacht en warmte welke Lauree direct uitstraalde naar mij en mijn moeder raakte mij direct. Lauree had ons zogezegd al ‘gelezen”, en wilde ons helpen, wat ze ook direct in daden omzette door de supplementen welke Frank had voorgeschreven voor mijn moeder nog dezelfde dag bij haar thuis te bezorgen. Lauree had direct een warm en diep contact met mijn moeder.

Helaas is mijn moeder, ze was zwaar hartpatiënt, enige tijd later overleden.

Ikzelf was een wrak in die tijd. Een langdurige en nare echtscheiding na een zeer moeilijke periode welke de aanleiding hiertoe was, het overlijden van mijn moeder, gevolgd door corona (long covid), een darmoperatie, het gemis van mijn kinderen omdat ik hen veel minder kon zien, de zoektocht naar woonruimte omdat ik mijn huis verloor waar ik jarenlang aan had gewerkt, het verlies van mijn toekomst zoals ik die altijd had gezien, moeilijkheden binnen mijn werk, en de komst van een nieuwe relatie maakten het leven niet gemakkelijk voor mij. Ik probeerde mijzelf hier allemaal doorheen te knokken maar had het zwaar en had mijzelf, mijn persoonlijkheid, en mijn zelfvertrouwen geheel verloren. Ik werd gelukkig enorm geholpen door fantastische vrienden, en zij adviseerden mij naar Lauree te gaan voor hulp.

Tijdens mijn eerste afspraak doorliepen wij wat er allemaal speelde in mijn leven en wat mijn geschiedenis is. Lauree bood inzicht, behandelde mij en ik ging naar huis met een aantal ‘oefeningen’ welke ik dagelijks deed. Ik voelde mijzelf snel krachtiger en sterker worden. Maandelijks spraken wij af voor een nieuwe sessie, waarbij steeds nieuwe inzichten boven kwamen en waarbij ik begeleid door Lauree steeds nieuwe stappen zette. De vooruitgang en verbeteringen waren zo overweldigend dat ik als het ware niet kon wachten op de volgende sessie. Het contact met Lauree is altijd geweldig, eerlijk, open, inspirerend, en zó warm. Je komt thuis bij Lauree. Ze kent je, en weet al voor dat je bij haar in de praktijk aankomt wat er speelt en waar je hulp nodig hebt.

Tijdens de sessies heb ik geweldige ervaringen en groei mogen beleven, waardoor ik inzicht kennis en kracht heb gekregen, waarbij ik mijzelf heb teruggevonden, en nu het geluk weer aan mijn zijde heb. Iedere dag ben ik dankbaar en blij, en ik zit vol energie en plannen voor de toekomst, voor mijzelf en naar andere mensen toe. Het leven draait namelijk niet slechts om jezelf maar om iedereen om je heen. Wij zijn een gemeenschap. We kunnen elkaar gelukkig maken en helpen in alles. Geweldig dat ik daar deel van mag uitmaken en zo gelukkig van mag zijn.

6 april kwam ik voor het eerst bij Lauree binnen, nu, een half jaar later, ben ik herboren. Ik heb zelf moeten werken hieraan maar zonder de inzichten, liefde en hulp van Lauree was ik hier nooit gekomen

Arjan

Elfenspel 🧝‍♀️🧚‍♀️🍄

Rated 5 out of 5
17 October 2021

Respect voor Willeke die met haar natuurlijke oprechte aanwezigheid vanuit gelijkwaardigheid en intuïtieve wijsheid in verbinding met ieder zoveel kan transformeren en vrij geven aan de elementen.
❤️ Elfenspel in Zeeland

Maartje

Yoga zang kristal bed

Rated 5 out of 5
1 October 2021

Ik had zo n mooie middag avond. S middags massage en warme kristallen mijn chakra s werden gereinigd , nu is het zaterdag en ben nog steeds vol energie er vooral heerlijk warm. S avond s was er n korte yoga op de stoel ook om je aura goed om je heen te trekken geeft bescherming. Maar toen was Eva daar ze zong als n Engel ze krijgt de liedjes door uit kosmos prachtig. De mensen die er ook aanwezig waren zagen mij stralen dat is mooi toch n aanrader voor iedereen vriendelijke Groet Marijke

Marijke

Het elfenspel.

Rated 5 out of 5
30 May 2021

Het elfenspel. 🧚‍♀️Orakel uit het magische rijk. Dat belooft veel goeds!🍀
Op naar Venhuizen waar in het prachtige wellnesscentrumnoordholland onder de bezielende leiding van Willeke de Wit onze zielenroerselen aangeraakt werden.Verder verweven in ons leven van nu.🙏
En…….waar we ons hebben laten verwennen met een heerlijke biologische maaltijd, zonder ,vlees, en wat heel belangrijk is……met ❤️liefde klaargemaakt.🤗
Iedereen die aanwezig was…..bedankt voor ons samen “zijn”😘
Catharina.

Catharina Karsten.

Geweldig

Rated 5 out of 5
29 May 2021

Het was een hele interessante dag en ik wil het zeker vaker doen. In het begin waren we een groep met onbekende mensen, toen we weg gingen voelde we als een familie voor elkaar.

Lisanna Put