Healing Avond Kleine Groep
Met Laurée Sine


Healing Avond Live in een kleine groep in Venhuizen

Elke 4e Woensdag van de maand is er een Healing Avond in een kleine groep.

Deze avond zal met maximaal 5 personen zijn. Ook hier lig je met de groep om het Crystal Bed heen, maar nu krijgt iedereen, om de beurt, een korte sessie op het bed onder de Crystal Lights.

Je kan een 10 ml flesje, welke wordt opgeladen tijdens de sessie,

voor €10 er bij bestellen.

We starten rond 18.00 uur en we streven er naar rond 21.30 uur te eindigen. Er zal daarna nog tijd zijn voor thee en reflectie, als daar behoefte aan is.

De prijs voor deze avond is €40 .Reviews

Een hele mooie ervaring. Steeds weer.

Rated 5 out of 5
1 May 2021

Met deze healings avond ben ik diep tot ontspanning gekomen en daardoor heerlijk uitgerust. Ook ben ik weer meer van mijzelf te weten gekomen. Lauree heeft deze avond vol liefde en toewijding begeleid. Dank je hiervoor.

Noelle van Diepen

Healingavond in een kleine groep.

Rated 5 out of 5
30 April 2021

De avond verliep rustig en georganiseerd. Zelf ben ik niet op het kristalbed geweest, maar de energie van de lampen gaat evengoed rond in de veilige cirkel waar we in aanwezig zijn. Na de sessie voelde ik mij ontspannen.
De dag erna ervaarde ik een innerlijke rust en warmte. Totale ontspanning in mijn lijf, precies waar ik om gevraagd had.
Ik zal zeker in de toekomst nogmaals deelnemen.

Willeke

Bijzonder verbonden

Rated 5 out of 5
2 April 2021

Een bijzondere mooie ervaring , zelfs voor iemand zoals ik . ( ben geen zweverig type )
Het was heel mooi om met hulp van Lauree en mijzelf tot mijn innerlijke kracht en zwaktes te komen .

Linda Huurman

Meditatie-healing avond met diner

Rated 5 out of 5
2 April 2021

Was super gezellig om samen te eten (iedereen nam iets zelf mee). Vooral in deze tijd is het fijn om te connecten met gelijk gestemde mensen op ruime afstand van elkaar. Zo leer je elkaar een beetje kennen voordat je in de meditatie gaat. De meditatie zelf was heel relaxt en bijzonder. Mooie muziek, je ligt op een eigen matrasje (alles is daar; matras, kussen, deken). Laurée begeleidt de meditatie heel fijn en rustig. Je hoeft niets. Gewoon over je heen laten komen. Echt heel fijn. Dankbaar dat ik deze bijzondere plek heb gevonden waar je nog meer kan doen dan alleen mediteren of een healing ontvangen. Mensen ontmoeten op een veilige plek. Dankbaar Laurée dat je in mijn leven bent gekomen. 🙌😇💖✨

Maartje Durge

Licht en Liefde

Rated 5 out of 5
28 October 2020

Lieve Laurée, jouw warme hart en de bedding die je neerzet tijdens de healing avond heeft me weer meer geholpen mijn Licht te laten stralen.
Voor me zelf en een ieder waarmee ik in contact ben.
De prachtige ruimte waar het Licht ruim aanwezig is heeft me geholpen me over te geven aan dat wat gezien wil worden.
Ik kom Zeker terug met een warm hart.

Jan B.