Healing Avond Live
Met Laurée Sine & Willeke Poot


Healing Avond Live in Venhuizen

Elke 4e Dinsdag van de maand is er een body mind & spirit relax avond in het Niet Weten Atelier in Venhuizen. (de foto is gemaakt vóór Covid-19)

Deze healingavond vindt plaats in een grote ruimte waar maximaal 15 personen aanwezig zullen zijn. Het Crystal Bed staat in het middelpunt en kan zo dat geven wat jij nodig hebt. Hierdoor krijgt je lichaam een kans om te rusten en
te ontspannen waardoor jouw lichaam meer in balans komt.

De deuren gaan om 18.30 uur open zodat je de tijd hebt om met de ruimte en de andere mensen bekend te worden.

Om 19.00 uur beginnen we, de avond eindigt om 21.30 uur.

Wil je wel graag erbij zijn maar maak je je zorgen over je veiligheid; wij staan klaar met mondkapjes en desinfectie middelen. Er is meer dan genoeg ruimte voor afstand tussen alle deelnemers. Nog steeds, twijfels neem dan even contact
met ons op.

Wij bieden ook een Healing Avond aan in een kleine groep check de data via de onderstaande  link Reviews

Een hele mooie ervaring. Steeds weer.

Rated 5 out of 5
1 May 2021

Met deze healings avond ben ik diep tot ontspanning gekomen en daardoor heerlijk uitgerust. Ook ben ik weer meer van mijzelf te weten gekomen. Lauree heeft deze avond vol liefde en toewijding begeleid. Dank je hiervoor.

Noelle van Diepen

Healingavond in een kleine groep.

Rated 5 out of 5
30 April 2021

De avond verliep rustig en georganiseerd. Zelf ben ik niet op het kristalbed geweest, maar de energie van de lampen gaat evengoed rond in de veilige cirkel waar we in aanwezig zijn. Na de sessie voelde ik mij ontspannen.
De dag erna ervaarde ik een innerlijke rust en warmte. Totale ontspanning in mijn lijf, precies waar ik om gevraagd had.
Ik zal zeker in de toekomst nogmaals deelnemen.

Willeke

Bijzonder verbonden

Rated 5 out of 5
2 April 2021

Een bijzondere mooie ervaring , zelfs voor iemand zoals ik . ( ben geen zweverig type )
Het was heel mooi om met hulp van Lauree en mijzelf tot mijn innerlijke kracht en zwaktes te komen .

Linda Huurman

Meditatie-healing avond met diner

Rated 5 out of 5
2 April 2021

Was super gezellig om samen te eten (iedereen nam iets zelf mee). Vooral in deze tijd is het fijn om te connecten met gelijk gestemde mensen op ruime afstand van elkaar. Zo leer je elkaar een beetje kennen voordat je in de meditatie gaat. De meditatie zelf was heel relaxt en bijzonder. Mooie muziek, je ligt op een eigen matrasje (alles is daar; matras, kussen, deken). Laurée begeleidt de meditatie heel fijn en rustig. Je hoeft niets. Gewoon over je heen laten komen. Echt heel fijn. Dankbaar dat ik deze bijzondere plek heb gevonden waar je nog meer kan doen dan alleen mediteren of een healing ontvangen. Mensen ontmoeten op een veilige plek. Dankbaar Laurée dat je in mijn leven bent gekomen. 🙌😇💖✨

Maartje Durge

Licht en Liefde

Rated 5 out of 5
28 October 2020

Lieve Laurée, jouw warme hart en de bedding die je neerzet tijdens de healing avond heeft me weer meer geholpen mijn Licht te laten stralen.
Voor me zelf en een ieder waarmee ik in contact ben.
De prachtige ruimte waar het Licht ruim aanwezig is heeft me geholpen me over te geven aan dat wat gezien wil worden.
Ik kom Zeker terug met een warm hart.

Jan B.