Barbara van der Steen

Barbara van der Steen geeft in Obdam nu familie opstellingen.

Familieopstellingen

Tijdens een familieoptelling kun je inzicht krijgen in problemen in relaties, over patronen die je steeds in je leven tegenkomt, onverklaarbaar verdriet, of vastlopen in bepaalde situaties zoals op je werk.

Je krijgt inzicht in eventuele verstrikkingen binnen je familiesysteem. Sta je op de juiste plek als kind van je ouders of ten opzichte van je broers/zussen? Draag je een last die niet van jou is? En wat kun je eraan doen om daar verandering in te brengen?

Een familieopstelling maakt het probleem, het systeem of patroon dat daarmee samenhangt inzichtelijk. Met het verworven inzicht kunnen blokkades worden opgeheven.

Tijdens een familieopstelling kom je snel tot de kern van je vraag. Deze vraag kan gaan over allerlei zaken waar jij tegenaanloopt in jouw leven, bijvoorbeeld:

· Waarom kan ik geen nee zeggen?

· Ik ben altijd zo onzeker… waar komt dat vandaan?

· Waarom vind ik het zo moeilijk om relaties te onderhouden?

· Hoe komt het dat ik steeds vastloop in mijn hoofd?

· Waarom ben ik een pleaser?

· En nog veel meer….

Moet ik dan bij een familieopstelling mijn familie meenemen? Nee dat hoeft niet. Je komt alleen en samen met mij gaan we met behulp van een familieopstelling kijken naar waar jij tegenaan loopt.
Healing

Je kunt bij mij ook terecht voor een healing.

Je mag heerlijk ontspannen zitten of liggen en genieten.


Ik maak gebruik van verschillende healingtechnieken zoals aura- of chakra-healing, edelstenen, krachtdierkaarten, medicijjnwiel of drum. Dit doe ik in afstemming met wat er bij jou op dat moment nodig is.

Uiteraard houd ik rekening met jou. Mocht je dat willen dan kan een healing ook binnen of op afstand plaatsvinden.

Een healing ondersteunt jou bij:

· Het ervaren van meer rust en balans in jezelf

· Je weer energieker voelen

· Jouw innerlijke processen zodat de weg vrijgemaakt wordt om nieuwe en volgende stappen te zetten

· Het oplossen van blokkades en overtuigingen

· En nog veel meer…